0
Fudbal

FOTO: Privatna arhiva

PREDSTAVLJAMO VAM PRVOTIMCA PARTIZANA I NJEGOVU DEVOJKU: Teška povreda kao početak ljubavi!(FOTO)

Objavljeno: 14.02.21 u 12:10

Teška povreda kao početak ljubavi!

Za nekoga Sveti Trifun, za druge Dan zaljubljenih, a za nas još jedna prilika da se podsetimo koliko je važno da brinemo jedni za druge, bez obzira koji je datum ili dan u godini.

Kao primer lepe i stabilne mladalačke veze, u kojoj dvoje utiču jedno na drugo na najlepši i najkreativniji način, danas vam predstavljamo mladog napadača Partizana, Nikolu Štulića i njegovu devojku Ivu.

Upoznali smo se sasvim slučajno, u Fizio centru gde sam se oporavljao posle teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata, gde se i Iva oporavljala od iste povrede. Iva se profesionalno bavila skijanjem i bila i u reprezentaciji Srbije, ali ju je ta povreda, nažalost, zauvek odvojila od profesionalnog bavljenja belim sportom – kaže Nikola Štulić.

Nikola mi je prišao na šalteru rehabilitacionog centra i zamolio da mu kažem ime i prezime, a potom me je našao preko društvenih mreža. Tako je sve počelo – kaže šarmantna Iva, koja je nakon oporavka od povrede počela da se bavi preponskim jahanjem u konjičkom klubu N.

FOTO: Privatna arhiva

– Mene su privukle njegove oči, smisao za humor posvećenost i upornost u periodu rehabilitacije – kaže Iva.

– A mene lepota, osmeh i ljubav prema maloj deci i životinjama – dodaje Nikola.

Mladi par koji je u vezi već sedam meseci slobodno vreme provodi zajedno, a kada obaveze dozvole neretko odu i na putovanja.

– Trenutno smo kod kuće zbog novonastale situacije, ali inače nismo ljubitelji izlazaka, više volimo šetnju i prirodu. Putujemo koliko nam obaveze dozvoljavaju – navodi mladi par.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Na pitanje da li je i on nekada probao da jaše konje, Nikola se smeje i kaže:
Jednom, ali neuspešno i više nikad“.

Oboje se sete važnih datuma, iako ih nema, kako kažu puno, ali umeju jedno drugog da obraduju.

„To su uglavnom sitnice koje obome znače.“

FOTO: Privatna arhiva

Zbog situacije oko Covida 19, Iva nije u prilici da ga prati na svakoj utakmici, jer se igraju bez prisustva publike, a o njihovom odnosu kaže:

Što se tiče našeg odnosa, zaista ne bih ništa menjala, jer gradimo jedan zdrav odnos pun empatije i razumevanja. Ali, ako moram da mu nađem manu, onda nekad da malo manje kasni – šali se Iva, dok se Nikola nadovezuje.

– Slažem se sa Ivom, uvek imamo razumevanja jedno za drugo i nađemo zajedničko rešenje!

A što se tiče Dana zaljubljenih, Nikola kaže:

Provešćemo ga kod kuće, uz neki film. Ali, pošto na ova pitanja odgovaram ranije, još uvek mora da ostane iznenađenje – zaključio je Nikola.

FOTO: Privatna arhiva

Ovaj mladi, uspešan i pre svega vaspitan mladi par svima poručuje:

„Imajte razumevanja za one koje volite i one koji vas vole. Držite se zajedno dok ne prođe ova situacija, pa se vidimo na tribinama.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter