0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

PEP GVARDIOLA O ŠANSAMA LIVERPULA: „Mislim da i dalje mogu da budu šampioni!“

Objavljeno: 14.02.21 u 13:20

Gvardiola iskreno!

Liverpul je izgubio od Lestera sa 3:1, a Jirgen Klop je posle poraza priznao da njegov tim ne može da se nada tituli ove sezone.

Mančester siti ima 13 bodova više od Liverpula, ali Gvardiola smatra da Liverpul može do titule.

Prema onome što sam video, načinu na koji su igrali protiv Lestera, mislim da i dalje mogu da budu ponovo šampioni. Naravno, morali bismo i mi da izgubimo dosta utakmica – izjavio je Pep Gvardiola

Menadžer Sitija smatra da Liverpulu trenutno nedostaje malo sreće i više koncentrisanosti u šesnaestercu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– To je isti Liverpul kojeg sam upoznao poslednjih godina, ali trenutno u šesnaestercu protivnika nisu toliko ubojiti kao ranije. Fudbal se svodi na ono što uradite u šesnaestercu protivnika. Ponekad dođe period kad stvarate mnogo šansi i ništa ne uradite, a protivnik vam zatrese mrežu iz prve prilike. Fudbal je ponekad trenutak inspiracije, raspoloženja, osećaja, a ne samo taktika. Ponekad vas taktika izda, iako ste sve učinili kako treba – smatra Pep Gvardiola.

Mančester siti je pobedom protiv Totenhema nastavio niz od 23 utakmice bez poraza u svim takmičenjima – 20 pobeda i tri remija, primivši samo 6 golova u tom periodu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter