0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

NOVAK ISKREN: ‘Našao sam način, moram biti spremniji!’

Objavljeno: 14.02.21 u 17:19

Mnogo se prethodnih dana pričalo o povredi Novaka Đokovića, a evo šta je on sada rekao!

Srpski teniser potpuno otvoreno i iskreno govorio je o svom trenutnom stanju.

‘Proveo sam sate sa mojim fizioterapeutom. Radili smo različite tretmane. Bile su to razne pilule protiv bolova. Na raspolaganju mi je bio i medicinski tim Australijan opena, fizioterapeuti sa ATP tura. Hvala im svima, učinili su sve da se spremim i budem u stanju da igram protiv Raonića.’ – počeo je Novak.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Znam da vas sve zanima šta je tačno u pitanju. Uradio sam i skener i sve što je potrebno. I dalje sam u turniru. Nekoliko sati pre meča nisam ni znao da li ću izaći na teren. Nisam ni trenirao dan ranije. Koristio sam svaki trenutak da se odmorim. Kao što sam i rekao da je u pitanju ijedan drugi turnir, sigurno bih odustao. Međutim u ovoj fazi moje karijere učiniću sve da dođem što je dalje moguće. Našao sam način da pobedim i to je najvažnije u ovom trenutku.’ – rekao je i potom dodao.

‘Svi su manje više saglasni da igranjem ne bi trebalo da napavim neku veću štetu, koja će me odvojiti od terena duže vreme. Verovatno ću samo posle Melburna možda neki turnir izbaciti iz kalendara, kako bih imao više vremena za odmor. Nadam se da ću za sledeći meč biti makar za 10 odsto u boljem stanju nego što sam bio protiv Miloša.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter