0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

NOVAK ĐOKOVIĆ PROŠAO U ČETVRTFINALE AO: Srbin slavio protiv Raonića u četiri seta!

Objavljeno: 14.02.21 u 14:26

Bravo Nole!

Novak Đoković savladao je Miloša Raonića u četvrtom kolu Australijan opena sa 3:1, po setovima 7:6(4), 4:6, 6:1, 6:4 posle malo manje od tri sata igre.

Najbolji teniser sveta došao je do 300 pobeda na Grend slem takmičenjima.

Prvi set je bio veoma neizvestan, Raonić je odlično servirao, pa je odluka o prvom setu morala biti odlučena u „trinaestoj“ igri. Pretrpeo je Raonić mini brejk, a Novak je iskusno odradio završnicu taj-brejka i poveo sa 1:0.

U drugom setu, Novak je malo usporio tempo, a Raonić je uspeo da napravi brejk i povede sa 2:4. Nakon toga Kanađanin je odlično servirao i dobiija drugi set sa 6:4.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Đoković u trećem setu kao da se naljutio, ekspresno je osvojio 5 gemova i osvojio treći set posle samo 29 minuta igre sa 6:1.

Nije bilo lako Novaku u četvrtom setu, Kanađanin je odlično servirao, ali je u devetom gemu Novak uspeo da napravi brejk i da u narednom gemu odservira za novi trijumf i četvrfinale AO.

Novak će u četvrtfinalu igrati protiv Aleksandra Zvereva koji je bio bolji od Dušana Lajovića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter