0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

FLIK BRUTALNO ISKREN: ‘Ništa od toga nije tačno!’

Objavljeno: 14.02.21 u 17:46

Flik je otvoreno govorio i otklonio sve sumnje kada je u pitanju njegov potencijalni odlazak iz minhenskog Bajerna!

Od momenta dolaska na klupu Bajerna, Flik je pokazao zavidno trenersko umeće. Predan rad doneo mu je šest trofeja u svojoj prvoj godini!

‘Imam ugovor s Bajernom do 2023, osećam se dobro ovde. Imam sjajan tim, odlične ljude oko sebe. I dobra je zabava. Trenutno apsolutno nema razloga da bilo šta menjam u svom životu.’ – rekao je Flik i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Da budem iskren, veliki sam prijatelj sa Jogijem Levom, osam godina smo sarađivali. Mislim da sjajno obavlja svoj posao. Već sam rekao – ne vidim razlog da mislim o bilo čemu drugom osim o Bajernu.’ – rekao je, a potom odgovorio na ‘tračeve’ o sukobu sa sportskim direktorom Bajerna.

‘Novine svašta pišu… Sasvim je normalno da se trener i sportski direktor razmimoilaze ponekad u mišljenjuma, da razmenjuju ideje o nekim igračima. Kažu da sam nezadovoljan dovođenjem nekih fudbaleera. To nije uopšte nije tačno.’ – zaključio je Flik!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter