10
Košarka

FOTO: Screenshot

ZBOG OVOG MREŽE GORE: Isplivao sporni snimak sa finala Kupa, zbog kog crno-beli smatraju da su žestoko oštećeni! (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.21 u 11:26

Posle velike drame i preokreta, košarkaši Crvene zvezde su se plasirali u finale Kupa Radivoj Korać.

Ovaj izuzetno uzbudljiv meč obeležio je i jedan sporan momenat koji se dogodio u finišu treće deonice, kada je Zvezda hvatala ‘ rezultatski priključak’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Pri rezultatu 52:46 u koristi crno-belih, Davidovac je posle jednog ofanzivnog skoka dao važne poene za crveno-bele na isteku napada. Arbitri nisu imali dileme, već su odmah priznali koš, iako na usporenom snimku deluje da lopta nije napustila ruku košarkaša Crvene zvezde na vreme.

Ovaj detalj razbenseo je crno-bele, koji negoduju na društvenim mrežama, a spornu situaciju možete videti:

(VIDEO:YouTube/Arena Sport TV)

Ovaj koš pokrenuo je seriju Davidovca i crveno-belih koji su na kraju slavili i obezbedili prolazu u utakmicu za trofej koju će igrati večeras od 21 sat protiv Mege.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

10 Komentara

  1. A to sto je posle suta Lojda lopta pogodila obruc par sekundi pre nego ju je pokupio Davidovac nema veze… nastavite da cmizdrite.

    0
    0
    Odgovori
  2. A da pokazete „korake“ Jaramaza koji se ne sviraju 2 puta, ali se dva puta sviraju licne igracima Zvezde. Arena crno bela i njihovi komentatori glodarski samo pluju po Zvezdi godinama, zato ih i ne gledam odavno. Nevolja Nevolju privlaci

    0
    0
    Odgovori
    • Ako su ono bili komentatori crno beli onda sam ja Vanzemaljac , i oni i sudije su navijali za Cigane.
      Pogledaj zadnjih 2 minuta ali objektivno ako možeš.

      0
      0
      Odgovori
    • Vratili su vam duplo (nesvirana namjerna lična nad Kuzmićem i koraci Jaramaza u samom finišu.)
      Čitavu utakmicu je kriterijum suđenja išao na ruku grobarima ali to nije dovoljno jer su navikli da to bude mnogo više.To su izborili šamaranjem i gepekovanjem sudija.

      0
      0
      Odgovori
      • Svaka čast majstore. Našao si 2 situacije na vašu štetu. Pregledaj još jednom utakmicu i videćeš bar 10 isto toliko očiglednih situacija na štetu Partizana. Da se razumemo, Partizan je nikad lošiji i ne zaslužuje ništa ove sezone, ali ste oba ovogodišnja derbija dobili uz pomoć sudija (ako je uopšte derbi kada se igra sa FMP-om).

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter