0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

ARSEN VENGER ŽELEO VARDIJA U SVOJOJ EKIPI: „Ponudio sam mu puno novca u to vreme!“

Objavljeno: 14.02.21 u 14:20

Francuz žali za propuštenom prilikom!

Legendarni Arsen Venger pričao je za engleske medije i otkrio da su u Arsenalu nudili Džejmiju Vardiju veliku sumu novca da potpiše za njih 2016. godine

Vardi je na kraju ostao veran Lesteru.

Ponudio sam mu puno novca u to vreme. Lester je tada upravo osvojio Premijer ligu i apsolutno nisu želeli da ga izgube. Ponudili su mu duži ugovor za približno isto novca, ako ne i više – izjavio je Arsen Venger za engleske medije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Francuski trener smatra da je Džejmi Vardi veliki napadač i da uvek od njega očekuje da postigne pogodak.

Tačno je da smo tada imali više loptu u nogama, ali njegovo kretanje i način na koji pronalazi prostor čine ga onim što jeste. Kada vidite velike napadače, oni su u pokretu i kada drugi miruju u šesnaestercu. Čitaju igru ranije od drugih, predviđaju bolje, brže od drugih razumiju šta se događa. On to ima u sebi. Uvek je u igri, nikad ne deluje odsutno. Uvek očekujete da će postići gol. Čak i kada propusti neku dobru šansu, ostaje fokusiran u igri. Svi sjajni napadači su takvi – zaključio je Arsen Venger o Vardiju.

Ovo je deveta sezona Vardija u Lesteru, a postigao je 144 gola. Za reprezentaciju Engleske je postigao 7 golova na 26 utakmica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter