22
Domaći fudbal

FOTO: FSS

SRAMOTA U LUČANIMA: Neško Milovanović brutalno uvredio sudiju! (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.21 u 23:19

Još jedna zaista katastrofalna scena koja prikazuje stanje u srpskom fudbalu.

Fudbalski arbitri tokom susreta Mladosti iz Lučana i Radnika iz Surdulice bili su: Aleksandar Živković, Ivica Stojanović i Stefan Vojnić. Tokom samog susreta bilo je nekoliko neverovatno teških i zahtevnih sudijskih odluka, a zamerke na suđenje čuli smo sa obe strane!

Utakmica je okončana nerešenim rezultatom 2:2, a do izjednačenja je došlo u 91. minutu kada je gol postigao Šatara. Ipak, u centru pažnje nije se našao niti jedan pogodak sa ovog duela, kao ni bilo kakav sportski, već pravi nesportski potez.

‘Ajde daj mi crveni ako imaš ja*a. AJDE!’ – rekao je trener Mladosti, Neško Milovanović. Videćemo da li će biti suspenzije nakon ovoga.

0
0

22 Komentara

  1. Mafijasko udruzenje zvano sudijska organizacija na celu sa Karadicem. Unistili su srpski fudbal sa necasnim sudijama,koji sviraju po nalogu i rade za kladionice. Sram vas bilo olosi sudijski,cast pojedincima koji nisu isprljali obraz i nisu podlegli pritisku mafijasa Karadzica!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Stan u beogradu dva apartmana na zlatiboru stan u lucanima. Imperija u selu. Dzip od oko 80.000.eura. a ni dan radnog staza. Za krme je srbija obecana zemlja. Svaka cast lopovi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa šta ako čovek nije zadovoljan na suđenje ko da mi neznamo kako sudije prodaju sami sebe kad se čovek najmanje nada pustite Vi SNS,nezadovoljan može da bude na Neška onaj ko je protivnik stranke treba samo biti objektivan u datoj situaci

    0
    0
    Odgovori
  4. Kada su Lucani igrali nogomet…za Surdulice se nije ni znalo da ne postoji na karti kao ni mnogi klubovi u ovoj ligi…
    Ko je nepismen za nogomet? To znas ili ne znas…zasto se neciji rad uopsteno vezuje za neki SNS ili za tatu?
    Kako Vam nije dosta te mrznje…zlobe…pa sta ako je bilo ko rekao za ta jaja?pa Srbi smo…to je bogastvo naseg jezika…u cem je problem?

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovaj covek je sramota za srpski fudbal. Obican klosar. Licno sam osetio na svojoj kozi. Dok je ovakvih nepismenih idiota u fudbalu, jos dugo cemo ostati u blatu.

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa ovo može samo kod nas… i još mu sudija ne da crveni za ovo… isto kao Lalatovića što su kazili samo opomenom… strašno sta se radi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter