4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POZNAT RAZLOG ZBOG KOJEG VAZURA NIJE BIO NA UTAKMICI: Direktor Partizana operisan nakon povrede!

Objavljeno: 13.02.21 u 11:34

Novinari su primetili da direktor crno-belih nije na tribinama.

Kako prenosi Sportski Žurnal, direktor Partizana Miloš Vazura, doživeo je povredu kolena na skijanju.

Funkcioner kluba iz Humske ulice, uspešno je operisan i trenutno se nalazi na kućnom lečenju. Hirurški zahvat je obavljen u četvrtak tokom dana.

PROČITAJTE JOŠ: BIBRIS NATKO: ‘Bilo je veoma hladno, ali naučili smo kako se pobeđuje i kada su ovakvi dani’

Na stadionu je viđena jedna neobična slika. Od najviših funkcionera kluba, na tribinama se našao samo prvi čovek Partizana Milorad Vučelić.

Doskorašnji potpredsednik Vladimir Vuletić je pre samo nekoliko dana podneo ostavku.

Brz oporavak!

0
0

4 Komentara

  1. Da li je od plate finansirao skijanje u spicu sezone, kad je najskuplje?
    Ili je mozda tast, poznat kao Šok tj. Zoran Nedovic to platio i očekuje protivuslugu?

    0
    0
    Odgovori
  2. LJudi jel ste Vi ludi ili se pravite ludi ili Vi neznate sta se Vama sprema,kad su hapsili DZaju i Cveleta smejali ste se e kad nista nije dokazano pusten je nemojte zaboraviti da su se iz Zvezde iznosili dzakovi para da bi drzavna preduzeca 90-tih godina jer je Zvezda bila puna kao brod jer posle osvajanja KS I I Ipobednici u Japanu i sledece godine izfinansirali sledecu godinu da igra celu LS u inostranstvu,pri tom e visveliki Mancester je bio demoliran u sred Mancestera igrom ali zbog visih sila nije smela da pobedi i taj veliki klub nije smeo da dodje na revans pa nam je upala murija zbog muvanja i nista nissu nasli,e sad drage komsije vi ste dosli na red gde su vam pare od LS ILE od transfera dva puta ste okrecili stadion i dva puta zamenili travu,jedini ste klub koji nema podno grejanje ispod trave i vi se uporedjujete sa nama,pa nije vepar debeli prvi pobegao za dzabe nego zna sta sledi msm na Vucelica pa kad dodju oni sa maskama kad kazu dajte knjige da vam vidimo kako poslujete,kunete se u stadion koji doduse nije vas nego vojni i po kojoj to osnovo vi imate pravo na njega nego bilo koji drugi klub sto ste ga odrzavali,dzogirali hodnike nece to moci tako.

    0
    0
    Odgovori
  3. Odakle Vizuri pare za skijanje. I odakle se taj čovek pojavio…Mislim da bi trebao da se pridruži…nedavno uhapšenoj ekipi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter