0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NENAD MILIJAŠ: ‘Važni bodovi u nemogućim uslovima’

Objavljeno: 13.02.21 u 18:10

Savladala je Crvena zvezda u gostima ekipu niškog Radničkog rezultatom 1:0, a jedan od asistenata u stručnom štabu Dejana Stankovića – Nenad Milijaš bio je zadovoljan posle trijumfa po veoma teškim uslovima za igru.

– Najbitnija su tri boda, a ostalo se zaboravlja. Teren i uslovi za igru su bili loši, mislim da je fudbalerima bilo teško da hodaju, a kamoli da trče. Sve što smo trenirali i radili, nije moglo da se pokaže, sem borbe i htenja. Dali smo gol, završili utakmicu na pravi način i bilo bi mi još draže da Erakovića nije zabolela noga u drugom poluvremenu. Nadam se da je on dobro, jer iz ovog samo treba da izađemo zdravi – počeo je Milijaš.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Sledeći rival Crvene zvezde je ekipa Milana, a crveno-beli će u četvrtak od 18 časova i 55 minuta odmeriti snage sa italijanskim klubom u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

– Očekuje nas hladno vreme i u četvrtak, ali naš teren ima grejače i biće nam mnogo lakše da se spremimo i ostvarimo ono što želimo protiv Milana – podvukao je Milijaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter