0
ATP

FOTO: Twitter

NADAL BEZ IZGUBLJENOG SETA DO NAREDNE RUNDE: Španac rutinski savladao Norija

Objavljeno: 13.02.21 u 13:45

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Britanca Kamerona Norija u trećem kolu Australijan opena rezultatom 7:5, 6:2, 7:5.

Ovo je bio okršaj dvojice levorukih tenisera, a Nadal je otvorio meč gemom bez izgubljenog poena, da bi potom Nori napravio brejk i poveo sa 3:2.

Nije uspeo da ga potvrdi, već je Španac odmah vratio brejk, pa smo za tren oka došli do 5:5, da bi Nadal uz brejk osvojio prvi set rezultatom 7:5.

U drugom setu, Nadal je bio znatno bolji. Odmah je na dominantan način osvojio prvi gem, ali Nori je odlučio da neće pasti bez borbe i konstantno mučio Nadala.

Pri rezultatu 2:2 Nadal odlično servira i stiže do novog gema, a onda je posustao Kameron Nori i Nadal bez problema pravi brejk, pa isti potvrđuje i stiže do vođstva od 5:2 i onda novi brejk i sa 6:2 stiže do vođstva od 2-0 u setovima.

U trećem setu je Nadal dopustio Noriju neke lake poene, delovalo je dosta slično kao u prvom setu, kada se Španac mučio, ali iskustvo je prevladalo, kao i kvalitet i sa 3-0 Španac se lako plasirao u narednu rundu.

Nadal još uvek nije izgubio set na Australijan openu, a u narednoj rundi ide na Fabija Fonjinija koji je sa 3-0 ‘počistio’ Aleksa De Minora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter