0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MIRKO IVANIĆ: ‘Trebale su nam klizaljke za utakmicu’

Objavljeno: 13.02.21 u 19:00

Formu iz jesenjeg dela sezone preneo je na proleće vezista Zvezde, Mirko Ivanić, čiji je današnji pogodak u meču sa Radničkim iz Niša, rešio pitanje pobednika (1:0).

– Teren je bio katastrofalan. Mislim da su nam trebale klizaljke, a ne kopačke. Sve što smo radili na treninzima je palo u vodu, i morali smo da se prilagodimo svemu na samoj utakmici. Kad smo došli i videli šta nas čeka, jednostavno je moralo tako. Međutim, kako nama, tako i ostalim timovima ovog vikenda. Nadam se da ćemo sledeću utakmicu igrati u boljim vremenskim uslovima. U svakom slučaju, važna tri boda za nas i velika pobeda – rekao je Ivanić.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Jedva čeka vezista crveno-belih utakmicu sa Milanom koja je na programu u četvrtak od 18 časova i 55 minuta.

– Čeka nas fantastična utakmica u četvrtak. To je ono za šta se živi i zbog čega igramo fudbal. Nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak – zaključio je Ivanić.

On se potom priključio i kapitenu Milanu Borjanu, te su zajedno čestitali rođendan ‘Delijama’ iz Niša i poželeli im da su živi i zdravi i da još dugo traju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter