0
Košarka

FOTO: KSS

IMAMO PRVOG FINALISTU: Mega savladala novosadskog predstavnika!

Objavljeno: 13.02.21 u 20:23

Potpuno očekivan ishod u polufinalu Kupa Radivoja Koraća!

Sjajnu partiju i očekivanu pobedu ostvarili su košarkaši Mega Soccerbeta, čiji je rival bila ekipa Vojvodine. Košarkaši novosadskog predstavnika nakon iznenađenja i izbacivanja FMP-a, nisu imali snage za još jedan podvig.

Apsolutno sve pohvale trebaju ići i na račun Vojvodine, koja se ‘muški pobila’ sa velikim favoritom. Pružili su sjajnu partiju u Velikoj hali novosadskog SPENS-a.

Mega Soccerbet – Vojvodina 82:75

MEGA: Simonović 18p 7s, Petrušev 14p 13s

VOJVODINA: Gaćeša 22p 7s, Savić 18p

FOTO: KSS

Košarkaši Mege su već u prvoj četvrtini pokazali kako stoje stvari. Oni su taj deo igre dobili rezultatom 25:11, da bi potom na poluvreme otišli sa prednošću od 17 razlike. Vojvodina je pokušavala u par navrata da se vrati, ali je izuzetno talentovani tim Mege uspeo da odbije sve napade i dođe do pobede.

Bitno je spomenuti i sjajnu treću deonicu Vojvodine, koja je iskoristila pad koncentracije Mege i uspela da priđe na osam poena zaostatka. Da završnica bude malo zanimljivija potrudili su se Novosađani, ali je bolja ipak bila ekipa Mege.

Košarkaši Mege će u finalu igrati sa boljim iz duela Partizan – Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter