1
Košarka

FOTO: KK Partizan

FILIPOVSKI NAKON PORAZA OD ZVEZDE: ‘Dva dana plakanja i idemo dalje!’

Objavljeno: 13.02.21 u 23:47

Partizan je poražen u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Nakon velike borbe i pobede Crvene zvezde, govorili su Rašon Tomas i trener Sašo Filipovski.

‘Žao mi je prvenstveno zbog igrača koji su dobro igrali. Izvodili smo dogovore po planu, ali nismo uspeli da završimo utakmicu sa pobedom. Poraz boli, ali život mora da ide dalje. Malo ćemo da plačemo dva dana, pa da se okrenemo radu. Moramo da iskoristimo pauzu za napredak ekipe, imaćemo dva reprezentativca, ostali će morati da rade.’ – rekao je Filipovski i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Bilo je dosta grešaka tokom utakmice, i kada smo imali vođstvo, ispustili smo ga. Bilo je grešaka i u završnici, ali i tokom utakmice. Lojda nismo uspeli da zaustavimo kako smo žečeli, šreviše je bio dobar. Najveću razliku su napravila slboodna bacanja.’ – zaključio je Filipovski, a potom dodao Tomas.

‘Bila je velika i teška borba. Borili smo se, napravili greške na kraju koje su nas koštale poraza. Moramo da nastavimo dalje.’ – rekao je američki centar

 

0
0

1 Komentara

  1. Bitno je da si poveo i uveo Zagorca kada se rešavala utakmica i on je odlučio,,, bravo za kredit koji struka besomučno arči,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter