0
Domaći fudbal

FOTO: Arena sport/printscreen

STANOJEVIĆ VEOMA LJUT: ‘Neko mora da bude odgovoran što je teren bio ovako težak i tvrd’

Objavljeno: 12.02.21 u 19:07

Fudbaleri Partizana bili su ubedljivi u pobedi protiv Novog Pazara, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević, imao je zamerke, međutim ne na svoje igrače, već na ljude iz kluba.

Strateg crno-belih je posle odlične partije njegovog tima u drugom poluvremenu osetio potrebu da više razgovara o stanju terena stadiona u Humskoj, koji je bio praktično zamrznut i vrlo težak za igru.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

– Igrači su opravdali poverenje, po ovako teškom vremenu i teškom terenu. Meni je iznenađujuće i ovakvom terenu, jer mi kao veliki klub kao Partizan, ako imamo grejače, mora neko da bude odgovoran što je teren bio ovako težak i tvrd. Kao ja što snosim odgovornost kod mene u mojoj priči, tako treba i neko da snosi odgovornost za ovaj teren jer se mnogo uložilo u sve i mi smo mnogo veliki klub – rekao je Stanojević posle meča za TV Arenasport, a potom dodao:

Ne možemo ovakve stvari da dozvolimo sebi. Teren je bio tvrd, a imamo grejače. Svako mora da snosi svoju odgovornost. Nadam se da ćemo kao klub da rešimo ove stvari. Što se tiče utakmice, prezadovoljan sam, igrali smo disciplinovano po hladnom vremenu, Pazar je organizovan i čvrsto su igrali. Nisu nam dozvoljavali da lako uđemo u 16 metara. Zadovoljan sam – kazao je Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter