0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Superliga Srbije u prvom planu, a tu su i Španci i Nemci

Objavljeno: 12.02.21 u 11:00

U petak nas očekuje zanimljiva ponuda, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

14.30 Proleter – Zlatibor

Bledo je Proleter odigrao na Banjici, a Zlatibor je imao sreće što Spartak nije realizovao penal za 2:0. U Užicu su gosti bili dominantni i sa istom postavom, za razliku od gostiju, ušli su u drugi deo sezone. Novosađani igraju sa malo golova dok je odbrana Era jedna od slabijih u ligi i u nju se ne mogu pouzdati, a ona mora da podnese najveći teret. Pred meč je smenjen Zoran Njeguš.

Predlog: 0-2 (1.75)

14.30 TSC – Rad

Krstajić je debitovao pobedom nad Vojvodinom, pa se sigurno nada i trijumfu u susretu sa ‘građevinarima’. Ima razlog za optimizam iako još uigrava novajlije. Tim sa Banjice slavio je pre sedam dana i nada u opstanak sve je veća. Povratak Kaluđerovića garantuje golove i već je to dokazao u prošlom kolu. Očekuje se žilav otpor poletnih gostiju i rovovska borba.

Predlog: 1&GG (2.70)

16.30 Partizan – Novi Pazar

Crno-beli nemaju pravo na kiks, a Novi Pazar im je veliki dužnik sa starta sezone. Taj poraz kao da je kanalisao čitavu Partizanovu sezonu pošto su se u njemu videle sve slabosti. Pazarci nemaju sreće sa žrebom jer na startu polusezone igraju protiv naših najboljih klubova. Samim tim nemaju šta da izgube, a teško da mogu da ušićare bod u Humskoj koja je uzdrmana poslednjom aferom.

Predlog: 1-1&3+ (1.92)

20.30 Lajpcig – Augzburg

Bikovi su sve sigurniji na poziciji broj dva, tako da maksimalno mogu da se posvete Ligi šampiona koju će kao domaćini igrati u Budimpešti. Daleko je to od igre koju želi trener Naglesman, ali ni ostali timovi ne blistaju, tako da je Lajpcig miran. Augzburg baš i ne posle četiri poraza na poslednjih pet utakmica. Zaista je počelo da im gori pod nogama.

Predlog: 1&3-5 (2.10)

21.00 Selta – Elče

Selta je samo četiri dana pre ovog susreta uspela da otkine bod lideru prvenstva na stadionu Vanda Metropolitano, i to u 90.minutu. Opasan je tim iz Viga, ali su njegov problem rezultati u nizu. Ipak, u susretu sa pretposlednjim timom na tabeli, očekuje se da ostvari pobedu, pogotovo jer Elče ne zna za pobedu u La ligi još od 7. kola i starta sezone koji je obećavao. Na jednoj strani neće biti Serhija Alvareza i Davida Junke, a na drugoj Đerara Barija i Fidela.

Predlog: II2+ (2.25)

UKUPNA KVOTA 42.85 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter