0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube screenshot

RADONJIĆ PRED MEČ SA PARTIZANOM: ‘Srećni smo što uopšte možemo da igramo kup’

Objavljeno: 12.02.21 u 22:20

Trener košarkaša Crvene zvezde, Dejan Radonjić, pred polufinalni meč Kupa Radivoja Koraća protiv Partizana u subotu od 21 sat, ističe da je srećan što njegova ekipa uopšte ima mogućnost da se bori za trofej.

Crveno-beli imaju petoricu zaraženih igrača i isto toliko članova stručnog štaba, tako da Radonjić, uključujući i talentovane juniore Šaranovića i Vujičića, u Novom Sadu na raspolaganju ima 11 košarkaša.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Zvezda je u četvrtfinalu završnog turnira deklasirala kragujevački Radnički.

– Ono što je za nas u ovom trenutku zaista najvažnije je da je stanje bolesnih, odnosno zaraženih igrača, njih petorice, trojice trenera i dvojice članova našeg stručnog štaba bolje. I to je vest koja je zaista od izuzetnog značaja za sve nas u ovom trenutku. Što se same utakmice tiče, sigurno je da će Partizan koristiti sve prednosti koje ima u ovom trenutku ima, ali na nama je da damo sve od sebe i da odigramo utakmicu najbolje što možemo. Ponavljam, zaista smo srećni što uopšte možemo da igramo kup – rekao je Radonjić.

Crveno-beli su u jedinom ovosezonskom večitom derbiju savladali Partizan u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ rezultatom 86:85.

U prvom polufinalu sastaju se ekipe Mege Sokerbeta i domaćina turnira Vojvodine. Taj meč se igra od 18.30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter