0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

RADNIK GOSTUJE MLADOSTI U LUČANIMA – Đorđević: ‘Igraju jako specifično, čeka nas teška utakmica’

Objavljeno: 12.02.21 u 18:15

U okviru predstojećeg kola ekipa Radnika ovog vikenda kreće put Lučana, gde će snage odmeriti sa tamošnjom ekipom Mladosti.

Pred polazak na put na redovnoj konferenciji za medije, šef stručnog štaba Radnika, Slavoljub Đorđević, osvrnuo se nakratko na vikend iza nas i meč sa ekipom Voždovca:

– Posle prvog kola ovog dela prvenstva mogu da budem zadovoljan odnosom igrača prema svemu onome što smo dogovorili, ali izostao je rezultat. Sa jedne strane mogu da budem zadovoljan i sa nerešenim rezultatom, a sa druge strane mislim da smo imali izgledne šanse ali da nas sreća nije poslužila.

Đorđević meč u subotu vidi kao jedan jak i čvrst duel, sa kvalitetnom i neugodnom ekipom, no ipak veruje u svoje momke i nada se pozitivnom ishodu:

– Igramo sa ekipom koja je jako uspešna kući, prava domaćinska ekipa. Imaju odličnog trenera, dugo godina su zajedno. Igraju jako specifično, mnogo su jaki na ofanzivnim i defanzivnim prekidima, tako da nas očekuje jedna teška utakmica. Što se nas tiče, najbitnije je da smo svi zdravi i da su svi igrači raspoloživi stručnom štabu. U prvom kolu smo videli nastup novih igrača, Milovanovića i Bibera, a već od ovog meča možemo računati i na novopristiglog nam člana, Filipa Bainovića. Mislim da smo radili jako puno i dobro ove nedelje i pokušaćemo da damo sve od sebe da napravimo što bolji rezultat.

Utakmica Mladost – Radnik igra se u subotu na stadionu u Lučanima od 13:30, a TV Arena Sport obezbedila je multi TV prenos meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter