2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

FILIPOVSKI PRED MEČ SA ZVEZDOM: Evo šta je trener Partizana rekao o ‘večitom’ derbiju, a dotakao se i povređenog Zagorca!

Objavljeno: 12.02.21 u 21:20

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski rekao je da njegova ekipa mora da odigra timski, čvrsto i pametno u polufinalu Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde.

– Rade Zagorac u prethodnoj utakmici nije mogao da igra, noga je sada bolje i računamo da će moći nekoliko minuta da pomogne. Ostali su utakmicu završili bez povreda. Ovaj jedan dan treba psihički da se spremimo i regenerišemo, da postavimo igru protiv Crvene zvezde i odigramo timski na najbolji način – rekao je Filipovski.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Trostruki uzastopni osvajači Kupa košarkaši Partizana igraju u subotu od 21 čas u Novom Sadu protiv Crvene zvezde, u polufinalu tog takmičenja.

Partizan je u četvrtak u četvrtfinalu pobedio Borac, dok je Zvezda bila bolja od Radničkog iz Kragujevca.

– Zvezda ima individualni kvalitet, na svakoj poziciji ima mnogo kvalitetnih igrača, igraju sa visoko rotacijom i visokim intezitetom, tu će biti ključ kako ćemo odigrati, pametno i fizički u odbrani i napadu. Znamo da će igrati agresivno, da će nas pokrivati po celom terenu. To će biti glavni zadatak mojih igrača, da se tu suprotstavimo, jako, čvrsto i da odigramo pametno – naveo je trener crno-belih.

Košarkaš Partizana Erik Mika rekao je da se ekipa dobro sprema za predstojeću utakmicu.

– U četvrtfinalu smo dobro igrali, na kraju su smanjili razliku, ali što je najvažnije obavili smo zadatak i okrenuli se drugoj utakmici. Čeka nas važan meč, pripremamo se, gledali smo snimke iz prošlog duela, nadam se da možemo da vidimo šta se dešavalo i da se pripremimo za sutra – kazao je Mika za sajt crno-belih.

U drugom polufinalu Kupa Radivoja Koraća od 18.30 igraju Mega Sokerbet i Vojvodina.

0
0

2 Komentara

  1. To što protivnik igra bez pleja i sa jednim centrom, bez 5 stranaca, to se neće pominjati, jer je mnogo veći problem što jedan Zagorac neće imati punu minutažu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter