0
Domaći fudbal

FOTO: Futsal savez Srbije

VELIKA TRAGEDIJA! Reprezentativac Srbije u futsalu preminuo u snu, u klubu za koji je igrao neverica: ‘Ovo nas je raznelo’

Objavljeno: 11.02.21 u 17:10

Nova tragična vest za srpski sport!

Reprezentativac Srbije u futsalu Miloš Đorđević preminuo je iznenada u snu.

Miloš je rođen 23. aprila 1989. godine u Nišu. Osnovnu školu i gimnaziju ‘9.maj’ je završio u rodnom Nišu, a diplomirao je takođe u Nišu, na Fakultetu Sporta i Fizičkog vaspitanja.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Miloš je sinoć, kako prenose ‘Novosti’, bio na treningu sa ekipom Kalče. Iza Miloša su ostali supruga Milena i dve maloletne ćerke.

– Ovo je strašno, 47 godina sam u klubu i ovako nešto se nije desilo. On je sportista, završio je DIF, porodičan čovek, naš najbolji igrač…. Ovo nas je raznelo, zaista… Svojom igrom ali i ponašanjem zaslužio je najdublje poštovanje – rekao je Miladinović, a prenosi Telegraf.

On je rekao da je Đorđević sinoć bio na treningu kluba, ali da ništa nije ukazivalo da će mu pozliti.

– Nakon treninga je bio dobro, slao je neke postove… U toku noći je iznenada umro…Ne bih da spekulišem sa uzrokom smrti, to će se utvrditi ali u svakom slučaju to je strašan događaj.

– Odložili smo derbisa Vinter sportom koji je trebalo da se igra u subotu. Ne znam kako ćemo bez njega nastaviti dalje, on je bio bolji igrač za klasu od svih – rekao je potrešeno Miladinović.

Zoran Benić je jedva uspeo da prozbori nekoliko reči, jer je, kako je kazao, u užasnom šoku.

 Strašno, on je ostavio dubok trag u našem klubu, zaista nisam u stanju da govorim. Suviše mi je teško – kazao je Benić.

Sahrana Miloša Đorđevića će biti u subotu, 13. februara, u Niškoj Banji, na Novom groblju u 13 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter