0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKA POJAČANJA ZA CRVENO-BELE! Zvezdini pioniri sve jači

Objavljeno: 11.02.21 u 16:30

Velika pojačanja stigla su za pionirsku selekciju Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, pa će šef stručnog štaba Bojan Maćešić biti na slatkim mukama tokom prolećnog dela sezone.

Fudbaleri koji su pojačali crveno-bele su: Mihajlo Katanić (Čukarički, ofanzivni vezni), Veljko Vukojević (Partizan, krilni napadač), Miloš Bakić (Voždovac, napadač), kao i Andrej Petrović  (centralni vezni) i Stefan Antonijević (štoper) koji su pristigli iz regionalnog centra crveno-belih, kraljevačkog Apolona. S obzirom da su sva petorica reprezentativci, jasno je da su čelni ljudi Omladinske škole u vidu Dragana Mladenovića i Nikole Jelića odradili fenomenalan posao i doveli dečake koji će jednog dana konkurisati za seniorski tim Crvene zvezde.

Stigli su pioniri Crvene zvezde i da odigraju jednu prijateljsku utakmicu i savladali godinu dana starije fudbalere Ade rezultatom 3:2, kada je Luka Đorđević pogodio dva puta, a Dušan Žagar jednom.

Bojan Maćešić je na teren izveo sledeće fudbalere: Dušan Begović, Jovan Vasilov, Stefan Antonijević, Pavle Radojković, Dušan Poznanović, Andrej Mladenović, Andrej Petrović, Mihajlo Katanić, Veljko Vukojević, Dušan Žagar, Luka Đorđević.

Igrali su još: Marko Brujić, Uroš Ilić, Aleksa Cerović, Ilija Kostić, Alek Ramadani, Đorđe Petrović, Miloš Bakić.

Tokom vikenda ih očekuje novi takmičarski duel kada će u subotu od 11 časova dočekati zrenjaninski Radnički. Pioniri Crvene zvezde su prvi na tabeli u ligi, a na proleće ih očekuje grčevita borba sa Čukaričkim, koji ima isti broj bodova, ali lošiji međusobni skor, za titulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter