0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC Bačka Topola

TSC DOČEKUJE EKIPU RADA! Đuro Zec: „Ako budemo igrali kao na prethodnoj utakmici imamo odlične šanse da dođemo do nova tri boda!“

Objavljeno: 11.02.21 u 11:45

Na rasporedu je 21. kolo Superlige Srbije!

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u petak, 12. februara, od 14.30h, igraju na domaćem terenu sa ekipom Rada utakmicu 21. kola Superlige, uvereni da će to biti zanimljiv i dobar meč, u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Trener golmana Silard Farago istakao je da je u utakmici dvadesetog kola protiv četvrtoplasirane  Vojvodinom njegova ekipa odigrala dobro i izrazio je nadu da će takvu igru TSC pružiti i sutra protiv Rada.

Rad je dosta promenio sastav u odnosu na prošlu sezonu, ali  je sačuvao standardni deo ekipe i uspeo je da ostane  čvrsta dobro organizovana celina – rekao je Farago i dodao da je po njegovom mišljenju najveće pojačanje Rada povratak Andrije Kaluđerovića najboljeg strelca Superlige sa 71. postignutim golom.

Iako očekujem tešku utakmicu, jer je Rad jaka i motivisana ekipa, verujem da ćemo sutra izvojevati pobedu – zaključio je Farago.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Vezni igrač Dejan Milićević je izrazio nadu da će TSC nastaviti sa dobrom igrom i da će ponoviti izdanje iz meča sa Vojvodinom, te da u tom slučaju pobeda neće doći u pitanje.

Sjajno smo otvorili prvenstvo pobedom protiv Vojvodine, igrali smo odlično svih 90 minuta i zasluženo smo slavili. Očekujemo još jednu pobedu, dobro smo utrenirani i fokusirani i nadamo se da ćemo sutra, na domaćem terenu, pružiti dobru igru i pobediti – rekao je Milićević.

Krilni napadač Đuro Zec nadovezao se na saigrača istakavši kako je  zadovoljan igrom u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Očekuje nas utakmica na domaćem terenu protiv dobro utrenirane ekipe Rada. Oni su sezonu otvorili pobedom tako da očekujemo da će u Sentu doći sa mnogo samopouzdanja. Naravno, ako mi budemo igrali kao na prethodnoj utakmici imamo odlične šanse da dođemo do nova tri boda – rekao je Zec.

Utakmica TSC-RAD igraće se sutra, u petak, 12. februara  od 14.30h, na stadionu u Senti.

U prvom delu sezone Superlige TSC je pobedio ekipu Rada u Beogradu rezultatom 1:3.

TSC  trenutno zauzima 8. mesto na  tabeli Superlige Srbije sa 30 osvojenih bodova iz 9 pobeda, 3 remija i 8 poraza.  Protivnik TSC u ovoj utakmici, Rad, trenutno  je 15. na tabeli sa 19 bodova, iz 6 pobeda, jedne nerešene utakmice i 13 poraza.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter