0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Zanimljiva ponuda ovog četvrtka, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 11.02.21 u 10:27

U četvrtak nas očekuje zanimljiva ponuda, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

18.30  Vulverhempton – Sautempton

Vulverhempton je Mega SoccerBet za bogate. Klub u kojem je sve podređeno menadžerskim sposobnostima jednog od najboljih agenata na svetu Žorža Mendeša. Sagradio je pravi most na relaciji Primeira – Premijer liga. Nije baš da mu sve ide od ruke u poslednje vreme, ali… Sautempton je neshvatljivo nedavno „prodao” tikete protiv Aston Vile pa ćemo sada želeti da ga eliminišu Vulvsi.

Predlog: Ki1 (2.55)

18.45  Konja – Bešiktaš

Konja Marka Jevtovića je mnogo zakomplikovala sebi situaciju u ligi. Poraz od Gectepea na domaćem terenu i mršav remi sa Antalijom još odzvanjaju u ušima igrača. Sergen Jalcin je preporodio Bešiktaš. Bez obzira kako se završi prvenstvo, bivši strateg Malatije je od tima kojem je dobro skraćen budžet napravio ozbiljnog konkurenta za titulu. Želi i pobedu u ovom četvrtfinalu.

Predlog: G2-3 (2.40)

18.45 Sošo – Sent Etjen

Osetili smo pre koju nedelju kiks Sošoa protiv Tuluza i dobro savetovali igrače. Sada smatramo da će ponovo doći do toga da klub iz Pežoovog grada zariba. Uprkos svim mukama i šamarima, Klod Puel i dalje vodi goste. Ima on i mesto u Upravnom odboru kluba, pa niko i ne želi da mu se zameri. Samo je veliko pitanje da li će dočekati mart na kormilu Sent Etjena. Ekipa mora da nađe negde pobede.

Predlog: Ki2 (2.25)

22.30 Kolo Kolo – Kobresal

Najpoznatiji čileanski tim u Srbiji je uvek dobar izbor prilikom klađenja u Južnoj Americi. Uostalom, imali smo nedavno dobitnika skoro 10 miliona dinara koji je baš njih čekao i dočekao. Tamo je i dobro poznato lice navijačima Zvezde Pablo Mouče. Nije ga htelo u Beogradu, ali u Santijago de Čileu igra kao preporođen. Da u pohvalama ne odemo daleko, oba kluba su u donjem delu tabele.

Predlog: II1-2 (1.60)

UKUPNA KVOTA 22.03 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter