0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

SAŠO FILIPOVSKI: ‘Srećan sam što smo pronašli psihičku snagu’

Objavljeno: 11.02.21 u 22:25

Trener košarkaša Partizana, Saša Filipovski, nije bio zadovoljan završnicom njegovih izabranika u četvrtfinalnom duelu Kupa Radivoja Koraća protiv Borca iz Čačka.

– Čestitam Borcu koja je jako neugodna ekipa. Igra odlično ‘jedan na jedan’, ima širinu, šutere za tri poena. Kao što sam rekao i pre utakmice – oni ako pogađaju, mogu da pobede svakog. Ušli smo sami na kraju u neizvesnu završnicu zbog izgubljene lopte i nesportske greške, ali uspeli smo da sačuvamo koncentraciju i dobijemo neugodni Borac. Srećan sam zbog igrača što smo posle dva poraza uspeli da pronađemo psihičku snagu i ispravimo greške iz prošlog susreta s njima i večerašnjeg prvog poluvremenu, kako bismo na kraju pobedili – rekao je Filipovski nakon meča.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Partizan je u završnici umalo prokockao veliku prednost, naivnim greškama.

– Imali smo 13 poena prednosti što nam je brzo iscurelo. Oni su počeli da pogađaju neke šuteve, a mi smo zbog nepotrebne nesportske i izgubljene lopte došli do nervoznog kraja – zaključio je strateg crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter