0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

PROBLEM ZA PSŽ, NEJMAR PROPUŠTA MEČEVE LIGE ŠAMPIONA! Brazilac očajan: ‘Tuga je velika, stalno plačem’ (FOTO)

Objavljeno: 11.02.21 u 19:35

Fudbaler Pari Sen Žermena, Nejmar, doživeo je novu povredu zbog koje će propustiti narednih mesec dana i neće igrati u važnom dvomeču Lige šampiona protiv Barselone.

Brazilac je u Kup utakmici protiv Kaena u sredu doživeo povredu aduktora i procene su da ga neće biti do sredine marta.

Sve su češće njegove povrede, a interesantno, propustio je dve osmine finala prethodnih godina protiv Mančester junajteda i Real Madrida i ‘sveci’ su u oba slučaja ispadali iz Lige šampiona.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Posle saznanja da mora na novu pauzu, Nejmar se oglasio na Instagramu i preneo očaj u kom se nalazi.

– Tuga je velika, bol je neizmerna i stalno plačem. Još jednom ću morati da prekinem da radim ono što najviše volim, a to je da igram fudbal. Ponekad mislim da je problem moj stil igre jer driblam i stalno dobijam batine. Ne znam jesam li problem ja ili ono što radim na terenu. To je tužno. Pretužno mi je kad slušam igrače, trenere, komentatore kako viču: ‘treba ga udarati’, ‘pada, stalno pada’, ‘samo plače’, ‘on je razmaženi klinac’… Iskreno, razočaran sam i tužan i bojim se da ne znam koliko dugo mogu da izdržim. Samo želim da budem srećan igrajući fudbal, samo to – napisao je Nejmar.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter