4
Domaći fudbal

FOTO: Facebook/printscreen

DRSKO I BEZOBRAZNO! Bahati vozač uleteo na stadion i uništio teren vredan 1,6 miliona! (FOTO)

Objavljeno: 11.02.21 u 18:15

Policija je pronašla 24-godišnjeg mladića koji se sumjiči da je vozeći svoj automobil marke ‘BMW’ po travnjaku stadiona FK ‘Đerdap’ u Kladovu napravio štetu od, kako se procenjuje, 1,6 miliona dinara.

Sumnja se da je mladić štetu napravio sinoć svojim automobilom marke ‘BMW’ tako što je prvo vozio po atletskoj stazi oko terena, a potom ušao na travnati deo stadiona gde je više puta velikom brzinom okrenuo vozilo ukrug.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Protiv osumnjičenog po nalogu tužilaštva biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

– Neko se trudi danima, mesecima, godinama da teren u tvrđavi „Fetislam“ ostane najbolji teren u Istočnoj Srbiji i neko se napravi pametan i dođe i napravi ovo?! Slučaj je prijavljen policiji, gledaju se snimci kamera koje pokrivaju prilaz Starom gradu i verujemo da će vandali vrlo brzo biti pronađeni i kažnjeni – istakli su u FK Đerdap uz prikazane slike uništenog terena.

Neko se trudi danima, mesecima, godinama da teren u tvrđavi „Fetislam“ ostane najbolji teren u Istočnoj Srbiji i neko se…

Posted by FK Đerdap Kladovo on Wednesday, 10 February 2021

0
0

4 Komentara

  1. Da bi se nešto zvalo stadionom treba da bude ogradjeno sa svih strana i da ima bar dve zidane tribine. Sve ostalo se može zvati samo igralište.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter