1
Evrokupovi

FOTO: Twitter

UEFA ZVANIČNO ODLUČILA: Meč Atletiko Madrid – Čelsi se igra u Rumuniji!

Objavljeno: 10.02.21 u 12:45

Fudbaleri Čelsija i Atletiko Madrida, svoj meč Lige šampiona igraće u Rumuniji, umesto u glavnom gradu Španije.

UEFA je zvanično pomerila lokaciju održavanja utakmice Lige šampiona između ova dva tima, prenose evropski mediji.

Taj meč ne može da se igra u Španiji, nakon što su vlasti te zemlje produžile zabranu letova iz Velike Britanije u cilju sprečavanja širenja zaraze novim sojem korona virusa.

Duel je prvobitno bio zakazan na stadionu ‘Vanda Metropolitano’ u Madridu 23. februara od 21 čas, ali će biti odigran u Bukureštu prema nalogu UEFA.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Termin od 21 čas neće biti promenjen, kaže UEFA, koja se i zahvalila čelnicima Atletiko Madrida i Čelsija na saradnji, strpljenju i svemu učinjenom da se ova utakmica održi bez problema.

0
0

1 Komentara

  1. Nema goreg nego kad te tvoji uniste. Navodno zbog korone ne moze da doleti avion iz Engleske. A to sto ce ti engleski igraci igrati sa spanskim, a ovi ce posle doci u Spaniju pa mozda zaraziti druge, to nije problem. Ovako je spanska vlada doprinela da njihovi timovi budu u podredejnom polozaju. Tako je i kod nas gde je UEFA dozvolila 30% kapaciteta, ali nas krizni stab, u kome su svi nesposobni, odlucio da se ne moze publika, iako nema obrazlozenja zasto. Nikada nije utvrdjeno da se iko zarazio na stadionu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter