0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

TRENER RADNIČKOG: ‘Pokušaćemo da namučimo Zvezdu’

Objavljeno: 10.02.21 u 16:30

Trener Radničkog iz Kragujevca Ivica Vukotić rekao je da će njegova ekipa pokušati da namuči Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Pobednik duela Radničkog i Zvezde igraće u subotu u polufinalu od 21 sat protiv boljeg iz duela Partizana i Borca iz Čačka.

– Izvukli smo najtežeg protivnika za najlakšu utakmicu. Mi smo samim plasmanom na ovaj turnir napravili veliku stvar za promociju kluba i pokazali da se Kragujevac polako vraća na veliku košarkašku mapu Srbije, tako da u Novi Sad odlazimo prvenstveno da uživamo i da se ‘izmerimo’ sa jednom evroligaškom ekipom, kao što je Crvena zvezda – rekao je Vukotić, a potom dodao:

Na nama je da pružimo maksimum i odigramo što je moguće borbenije i jače, kako bismo ekipu Crvene zvezde, koja na ovaj turnir dolazi u oslabljenom sastavu, pokušali bar da namučimo. Mislim da će nam ova utakmica poslužiti za podizanje samopouzdanja pred naredne, veoma važne mečeve u borbi za opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije – naveo je Vukotić, a preneo je Radnički.

Košarkaš Radničkog Stefan Đorđević rekao je da svi u ekipi jedva čekaju da igraju protiv ekipe evroligaškog kvaliteta.

– Svakako da je Crvena zvezda apsolutni favorit, ali to ne znači da ćemo mi unapred istaći belu zastavu. Pokušaćemo da pružimo maksimum u predstojećoj utakmici, da odigramo hrabro i borbeno, a za koliko će to biti dovoljno, videćemo – naveo je Đorđević.

U četvrtak se igraju još dva četvrtfinala, od 15 časova igraju Mega Soccerbet i Mladost iz Zemuna, a od 17 časova FMP i Vojvodina.

Pobednici tih duela igraće u subotu u polufinalu od 18.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter