0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Zanimljiva ponuda ove srede, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 10.02.21 u 10:45

U sredu nas očekuje zanimljiva ponuda, a mi smo se odlučili za utakmice Kupa Francuske i Italije, sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

14.45 Okser – Olimpik Marselj

Generacija preko 30 godina pamti čuveni Okser kao kost u grlu mnogih favorita Lige 1. Čuveni Gi Ru i njegovih 36 godina uzastopno na klupi tima koji je pod njegovom komandom osvojio duplu krunu 1996. godine. Filip Mekses, Đibril Sise, Enco Šifo… Sećanja i nostalgija naviru možda nama, neće baš to biti slučaj sa Marseljom. Međutim, šta se sve dešavalo u najvećoj francuskoj luci, daje nam za pravo da probamo sa iznenađenjem.

Predlog: 1X&0-3 (2.50)

14.45 Nant – Lens

Ne znamo sigurno, ali verujemo da je Rajmond Domenek i pred ovaj duel konsultovao astrologiju. Neobični trener koji je u Francuskoj doživeo sve faze od obožavanja do mržnje vodi „kanarince” ka nekim ciljevima koji nikada javno nisu definisani. Sigurno da bi plasman među 16 bio dobra osnova da malo živnu žuto-zeleni. Lens igra iznad svih očekivanja i predstavlja zaista lepo osveženje na francuskoj sceni. Nadamo se da će potrajati.

Predlog: 2-3 (1.98)

20.45 Atalanta – Napoli

U Bergamu sanjaju ovaj trofej dugo. Još od one čuvene 1963. godine kada su u finalu savladali tada moćni Torino (3:1). Nadaju se nekom novom duhu Demeđinija (strelac het-trika u finalu) među aktuelnim fudbalerima. Neće im biti lako posle onog prvog duela u Napulju. Ovde bi fudbal trebalo da pokaže zbog čega je omiljena igra mnogih.

Predlog: 12&3+ (1.87)

21.00 Kaen – PSŽ

Teško će domaćin do iznenađenja ovde, posebno što je Mauricio Poćetino (ili Poketino, kako vam draže) gladan uspeha. Nije kao Tomas Tuhel osvojio mnogo trofeja pa da mu se dogodi doza zasićenosti. U ligi Kane ne pamti kada je poslednji put zaustavio Parižane. Zanimljivo, 2018. godine su se takođe sastali u Kupu Francuske, a tada je na ovom stadionu rezultat bio 1:3.

Predlog: 2-2&I<II (4.00)

UKUPNA KVOTA 37.03 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter