0
ATP

MATS VILANDER O ĐOKOVIĆU I KIRJOSU: Šveđanin pričao o sukobu dva tenisera i iznenadio sve!

Objavljeno: 10.02.21 u 10:00

Mats Vilander iznenadio sve!

Kontroverzni Kirjos konstantno kritikuje Đokovića, a srpski teniser mu nije odgovarao, sve do prije par dana kada je prokomentarisao da Nika ne poštuje van terena.

Mats Vilander, teniski analitičar, koji je kroz istoriju često kritiovako Novaka ovoga puta stao je na njegovu stranu.

– Novak jednostavno pokušava da završi tu priču. On želi da osvoji svoj deveti AO, juri da bude najbolji igrač svih vremena i ne želi da se bavi tim stvarima. S druge strane imamo Kirjosa koji uživa u tome. Možda je tu i razlika u generacijama. Opet, društvene mreže su jako bitne za ove mlađe – izjavio je Vilander za „Eurosport“ i nastavio:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Podržavam Novaka, svakako. On radi neke stvari koje je radio Artur Eš. Džimi Konors ranije nije bio srećan, mi smo osnovali ATP, setite se samo jedne godine kada smo imali duplo veće nagrade. I sada Novak to isto pokušava da uradi, da pomogne malim igračima. Naravno da je svima stalo do toga da čuju šta Novak misli, jer je najbolji igrač sveta. Kirjos, eto, kritikuje, a Novak na pravi način priča za igrače. Ti slabiji igrači treba da dobiju više. Novače koncentriši se na tenis, ali sjajno je to što radiš – zaključio je sedmostruki Grand Slem šampion.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter