0
ATP

FOTO: Twitter

TROICKI PORAŽEN POSLE PET SETOVA! Viktor imao trijumf u džepu, a onda se desio neverovatan pad!

Objavljeno: 09.02.21 u 10:30

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je od Majkla Moa posle velike borbe i pet setova u meču prvog kola Australijan opena sa 6:7, 7:6, 6:3, 6:7, 5:7.

Troicki je imao veliku prednost u trećem setu i to je uspeo da prokocka, da bi posle još veće drame u petom vodio 4:0, pa i to uspeo da ispusti.

Bio je ovo veoma naporan meč, a čitav okršaj je trajao više od četiri sata.

Posle taj-brejka i velike borbe je Mo osvojio prvi set, da bi mu se na isti način Viktor revanširao već u drugom setu.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Kasnije, Mo je lako savladan sa 6:3 i Troicki je imao lepu prednost od 2:1 u setovima. Potom je usledio neverovatan pad.

Uspeo je Troicki da dođe do brejka i vođstva od 5:3, ali je Mo odlično odservirao i stigao do 5:4, pa je Viktor imao servis za pobedu i nije taj gem odradio kako treba pa smo došli do novog izjednačenja, a onda i taj-brejka posle kog je Amerikanac osvojio set.

Delovalo je kao da Troicki to neće dozvoliti, poveo je sa 4:0 i sve je ličilo na novu laku pobedu srpskog tenisera, ali onda je usledio totalni krah, pa Mo osvaja četiri uzastopna gema, odnosno  pravi seriju 7:1 i pobeđuje Troickog sa 3-2 u setovima.

Za Viktora je Australijan open završen, a Mo ide u drugu kolo gde će igrati sa Rafaelom Nadalom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter