0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Interesantna ponuda ovog utorka, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 09.02.21 u 11:30

Ovog utorka ponuda je zanimljiva, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija.

18.45 Fenerbahče – Istanbul B.

Euforija vlada i dalje u Fenerbahčeu, posebno posle dolaska Mesuta Ozila, ljubimca nacije koji se dodvorava na sve moguće načine. Kao da nije svojevremeno isticao kako je ponosni Nemac i slično. Druga stvar, cure informacije kako će Fener biti siguran učesnik Superlige šampiona,
takmičenja koje se sve glasnije pominje kao kompromis UEFA i najbogatijih klubova Evrope. Problem mu je što ovaj meč dolazi tri dana posle velikog derbija sa Galatom.

Predlog: D3+ (3.45)

20.30 LKS Lođ – Legija

Osmina finala Kupa Poljske donosi okršaj nekada redovnog člana elite, a sada drugoligaša Lođa i najboljeg tima Poljske. Lođ je sve podredio povratku u elitu pa nismo sigurni koliko će baš zapeti ovde. Ne tako davno, 1998. godine bio je prvak Poljske, a sada… Legija je veliki favorit. Sjajno igra i Mladenović, imaju nekoliko reprezentativaca, a od povrede se nedavno oporavio Vešović.

Predlog: Ki2 (1.47)

21.00 Lion – Ažaksio

Da se meč igra u Bastiji i da je dozvoljena publika, ne bismo toliko smeli da se kladimo na Lion. Ovako, teško je očekivati da kiksne klub koji je navikao na Ligu šampiona, osim što će ponosni gosti sa Korzike tražiti šansu u tome da domaćin mora malo da promeša karte. Ako odigraju iznad svojih mogućnosti i uspeju da zadrže favorita što duže bez pogotka, imaju se čemu nadati.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.95)

21.00 Real Madrid – Hetafe

Već se licitra sa naslednikom Zinedina Zidana. Titula deluje prilično van svih nadanja Reala, a to je za klub tog renomea daleko ispod časti u ovoj fazi takmičenja. Jedino da Real opet osvoji Ligu šampiona i time spasi sezonu. Gradski rival im retko kada pravi probleme, posebno na ovom stadionu. Ne bi trebalo ni sada, mada kada pogledamo kikseve domaćina u poslednje vreme, teško je staviti novac bez razmišljanja na njega.

Predlog: DII2+ (3.35)

UKUPNA KVOTA 33.13 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter