1
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

HOTSPORT SAZNAJE: Piksi na čelu stručnog štaba sastavljenog od legendi srpskog fudbala!

Objavljeno: 09.02.21 u 11:54

 Drim tim na klupi nacionalnog tima!

Srbija dugo čeka novog selektora! Navodili su se brojni kandidati, ali najveća želja FSS od samog starta, bio je Dragan Stojković Piksi. 

Prema saznanjima HotSporta, iskusni stručnjak stiže na klupu nacionalnog tima Srbije! Piksi dolazi u dobro poznatom društvu.

Prvi pomoćnik selektora biće Boško Đurovski. Nekadašnji trener Crvene zvezde je sa Stojkovićem uspešno sarađivao u Nagoji iz Japana. 2010. godine su osvojili Džej ligu, a godinu dana kasnije i Superkup Japana.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI DABL-DABL JOKIĆA NEDOVOLJAN ZA TRIJUMF! Janis i Midlton predvodili Milvoki do pobede! (VIDEO)

Na mesto trenera golmana, stiže nekadašnji reprezentativac Srbije. Bivši golman Genta, Bojan Jorgačević biće zadužen za rad sa čuvarima mreže  A selekcije.

Kako nezvanično saznajemo, ekipi će se pridružiti i legendarni Stevan Dika Stojanović. Još uvek nije poznata funkcija koju će obavljati čovek koji je 1991. godine podigrao trofej Lige šampiona sa Crvenom zvezdom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter