0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

ZBOG OVOG ĆE GA GROBARI JOŠ VIŠE VOLETI: Partizanov klub na ivici egzistencije, a onda je reagovao Bogdan Bogdanović i učinio ono o čemu sada pričaju svi!

Objavljeno: 08.02.21 u 17:20

Divan gest srpskog košakraša.

Ragbi klub Partizan nalazi se u veoma teškoj finansijskoj situaciji, pa su crno-beli odlučili da zakucaju na nekoliko vrata kako bi potražili pomoć.

Mnogi su ostali nemi, a jedini ko je za sada odgovorio je Bogdan Bogdanović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Košarkaš Atlante je još jednom pokazao humanu stranu i veliko srce, pa je odlučio da donira kompletnu opremu ragbistima i olakša im problematičnu situaciju pred start nove sezone, čiji je početak još u magli.

– Istina je da je Bogdan pomogao. On nije želeo da se o tome uopšte priča, niti da to izađe u javnost, ali kada se već pročulo po društvenim mrežama, mogu da potvrdim da je istina da je donirao kompletnu opremu za ceo klub, rekao je jedan od igrača RK Partizan za ‘Telegraf’.

Inače, ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija koje je podržao Bogdan Bogdanović, čime pokazuje svoj veličinu i van terena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter