0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: „Šarena“ ponuda ovog ponedeljka, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 08.02.21 u 09:54

Pred nama je prvi dan u sedmici sa dosta interesantnih mečeva u najboljim ligama širom sveta, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

21.00 Lids – Kristal Palas   

Dobra igra i pobeda Kristal Palasa na Sent Džejms parku (2:1). Nije ih šokirao rano primljeni gol, već su konsolidovali redove i brzo preokrenuli rezultat u svoju korist. Bila im je potrebna ta doza samopouzdanja, s obzirom da u gostima odavno nisu osetili slast pobede. Bjelsa nije bio aktivan u prelaznom roku. On smatra da sa ovim igračima može da ostvari zacrtani cilj, a čini se da je apsolutno u pravu. U Palas je iz Majnca stigao napadač Mateta kako bi se smanjila zavisnost od Zahe.

Predlog: 1X&GG (2.05)

21.00 Atletiko M. – Selta

Kako je dobro navijačima Atletika! Ekipa se šepuri na prvom mestu, a pred ovu utakmicu ima dva meča manje od rivala. Zaista bi trebalo da se dogodi čudo pa da ne stignu prvi na cilj. Sa Suarezom su u napadu dobili ubitačnog golgetera koji im je nedostajao svih ovih godina zbog nestalne forme prethodnika. Ostali delovi tima nisu kalirali. Selta je pet kola bez pobede.

Predlog: X-1&2+ (6.80)

21.00 Lugo – Espanjol

Espanjol ne sme više da dozvoljava sebi utakmice kao što su bile Rajo Valjekano (2:3) i Đirona (0:1). Ako želi direktan plasman to više nikako ne sme da mu se ponovi. Lugo je šest pobeda zabeležio u 11 mečeva kao domaćin. Retko kada se lako preda kod kuće.

Predlog: X2&2-4 (2.00)

20.00 Benfika – Famalikao

 Ne deluje realno da Benfika bude pravi rival Sportingu i Portu u borbi za titulu. Mnogo kikseva, kojima se kraj prosto ne nazire učinili su da ovo bude sezona kakva se ne pamti u skorije vreme na La lušu. Mada, nije bio samo problem kod njih, već su „lavovi“ i „zmajevi“ zaista impresivni ove sezone. Odlazak Uroša Račića je veliki problem za goste koji će se grčevito boriti za opstanak.

Predlog: SP1 (2.00)

UKUPNA KVOTA 55.76 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter