0
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSI NE DOLAZI SAM: Sa Stojkovićem u FSS stiže i legenda Crvene zvezde!

Objavljeno: 08.02.21 u 15:41

Srbija je blizu dobijanja novog selektora.

Praktično je sve završeno, a posle Ljubiše Tumbakovića i nekoliko meseci bez kormilara nacionalnog tima, na tu poziciju stiže Dragan Stojković Piksi.

Kada nekadašnji fudbaler Crvene zvezde preuzme dirigentsku palicu nad reprezentacijom, u FSS će stići i njegov nekadašnji saigrač iz tog kluba. Legenda crveno-belih, kapiten šampionske generacije iz Barija – Stevan Dika Stojanović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kako piše ‘Sport klub‘ to je jedan od zahteva Stojkovića upućen čelnicima FSS, a Stojanović bi trebalo da dobije neku od pozicija u sportskom delu na Terazijama, ali pitanje koju, jer Savez trenutno ima sportskog direktora, koji će tu i ostati.

Podsetimo, ovaj tandem je već sarađivao u Crvenoj zvezdi, a kada je Dragan Stojković napustio mesto predsednika Crvene zvezde, a Stevan Stojanović mesto sportskog direktora, karijere su im krenule u različitim pravcima.

Popularni Piksi je karijeru gradio kao trener u Aziji, dok je Dika prešao u menadžerske vode.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter