0
Evropske lige

FOTO: EINTRACHT FRANKFURT

‘NISAM VELIKA ZVEZDA, VEĆ LISICA U KAZNENOM’: Jović poslednjom izjavom šokirao Nemce i biranim rečima govorio o Realu

Objavljeno: 08.02.21 u 16:23

Veliko pojačanje Ajntraht iz Frankfurta dobio je u svom nekadašnjem igraču Luki Joviću.

On je stigao na pozajmicu iz Reala, a u velikom intervjuu za nemačke medije pričao o tome kako se snalazio tokom dana u Madridu.

Mnogi su pomislili da će s epitotom velike zvezde ponovo obući dres kluba iz grada na Majni, ali on je oprezan.

– Iskreno, ne osećam se kao zvezda. Došao sam ovde da bih se vratio na prethodni nivo, da povratim samopouzdanje. Ne očekujem da me gledaju kao zvezdu. Vratio sam se jer je to bila najbolja opcija za mene, rekao Jović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ipak, postoje ljudi koji ga tako gledaju.

– Ja nisam primetio. Filip Kostić mi je rekao da to postoji, da su me igrači Herte drugačije gledali kada sam ušao na teren’, dodao je srpski napadač.

Ukratko je objasnio šta mu je najjači adut.

– Lisica u kaznenom prostoru (engleski termin ‘fox in the box’), uvek sam dobro postavljen Moju igru treba da procenjuju drugi, skromno je rekao igrač Reala na pozajmici u Frankfurtu.

Luka ističe da je napredovao u Realu.

– Sigurno sam sam sazreo i napredovao. Čast je igrati u najvećem klubu i deliti teren sa najboljim igračima na planeti. Bilo mi je teško na početku… Imao sam 21 godinu i trebalo mi je vremena da shvatim da igram sa najboljim igračima u poslednjoj deceniji. Pored njih učiš svaki dan, treninzi sa najboljim defanzivcima su dobra škola za mene, ispričao je snažni napadač.

Od dolaska u Frankfurt Luka Jović je postigao tri ligaška gola i najavio povratak u sjajnu formu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter