2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAPADAČ OTPISAN: Nekadašnji fudbaler Partizana dobija ‘ispisnicu’!

Objavljeno: 08.02.21 u 14:09

Napadač nije uspeo da se snađe u Aziji!

Nemanja Nikolić je srpski fudbaler, koji je od leta 2020. godine nastupao za Al Raed iz Saudijske Arabije. Nastupao.. možda je to preteška reč, više je bio deo tima i to bez prevelikog uspeha. Nije uspeo da se nametne treneru, pa je veći deo utakmica gledao sa strane.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Sjajnim partijama na pozajmici u subotičkom Spartaku, izvojevao je ovaj transfer, ali nije nastavio dobru formu. Njemu je sada položaj dodatno pogoršao dolazak Marka Marina u tim.

Al Raed sada ima veći broj stranaca i sve govori da će se ‘koplja slomiti’ na iskusnom špicu. Očekuje se da on uskoro napusti tim, da li nakon transfera ili kao slobodan igrač, videćemo.

0
0

2 Komentara

  1. Moze li malo informisanosti pre pisanja ovakvih tekstova… uopste nije tacno da je odgledao sa strane većinu utakmica. Bio je standardan do poslednje 3 utakmice, dao je i 3 gola, ali su Arapi nepredvidivi i povlače nerazumne poteze. Sada će morati da isplate ceo ugovor odjednom, a Nikolić će otići kao slobodan igrač.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter