0
ATP

FOTO: TSS

LAJOVIĆ NAKON NEVEROVATNOG ‘MARATONA’: ‘Nije bio lak meč, iskoristio je pad koncentracije!’

Objavljeno: 08.02.21 u 14:37

Lajović ide u sledeće kolo vidno premoren!

Nakon više od tri sata tenisa, Dušan Lajović prošao je u naredno kolo Australijan opena, a evo šta je imao da kaže tim povodom.

‘Nije bio lak meč, pogotovu što sam na neki način prethodnih par dana imao problema sa žuljom na nozi. Danas je bio dobro, nisam imao bolova. Protiv Štrufa mi se otvorila rana. Tokom celog meča je bilo okej.’ – rekao je Lajović i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Prvi set sam imao pad koncentracije u poslednjem gemu i on je to iskoristio. Znao sam da ako podignem svoj nivo igre i nastavim da igram tim tempom kao u prvom setu, da ću imati svoje šanse. To se i dogodilo, poveo sam 2-1 u setovima. Četvrti set, mogao sam da preokrenem… U petom sam imao malo prostora za neko odvajanje. Imao je čak pre toga šansu, ali sam uspeo da se izborim sa svim tim i poslednji gem sam na borbu dobio. Imao sam 0:40, on je uspeo da se vrati dobrim servisima i onda se zakomplikovao taj gem. Na svu sreću sam dobio taj gem. Zadovoljan sam što sam pobedio. Dugo nisam imao pobedu. Ovo je bio jedini način da pobedim.’ – zaključio je Dušan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter