0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

JUVE ŽELI JOŠ JEDNU TITULU: Derbi odlučuje ko ide u finale! Pirlo ili Konte?

Objavljeno: 08.02.21 u 20:46

‘Finale je cilj koji moramo da ostvarimo po svaku cenu! Imamo 23 igrača koji mogu da budu starter’.

U utorak u okviru polufinala Kupa Italije, na programu je revanš meč između Juventusa i Intera. Prvi susret završen je pobedom ekipe iz Torina, rezultatom 2:1.

Trener aktuelnog šampiona Italije želi pobedu i borbu za još jedan trofej. Sa druge strane nalazi se ekipa čiji se ciljevi ne razlikuju od protivničkih. Antonio Konte će predvoditi Inter u borbi sa nekadašnjim klubom. Andrea Pirlo je govorio pred sutrašnji duel.

Kompaktniji smo, igramo kao tim i pomažemo jedni drugima. Ne primamo mnogo golova i to nije samo zahvaljujući odbrani. Svi imaju pravi stav. Siguran sam da se radilo o mentalnom aspektu. Pozitivni smo i verujemo u ono što radimo i to je dobra početna pozicija. Imamo ciljeve koje hoćemo da ostvarimo i idemo ka tome. Porazi su nas ubedili da možemo da uradimo mnogo stvari, imamo kvalitet u grupi, 23 igrača koji mogu da budu starteri u svakoj utakmici-kazao je Andrea Pirlo.

PROČITAJTE JOŠ: VELJKO NIKOLIĆ: ‘Fokus je na Radničkom! Posle toga sledi Milan, jedva čekam taj duel’

Juventus ne želi da rizikuje! Legendarni Pirlo je istakao da želi u finale! Na terenu će se naći čuveni Đanluiđi Bufon i mladi napadač Dejan Kuluševski.

-Ovo je drugi meč, imamo priliku da uđemo u finale i to je cilj koji moramo da ostvarimo po svaku cenu- istakao je strateg Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter