0
Košarka

FOTO: Screenshot

ŠTA URADI TEO: Italija u transu zbog finte Srbina, koji je izveo jedan od najlepših poteza u karijeri (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.21 u 21:56

Miloš Teodosić je u Virtus stigao kao ogromno pojačanje, a sa sobom je doneo pobede, ali i njegovu prepoznatljivu magiju.

Mnogo puta je oduševio u dresu velikana iz Bolonje, ali potez sa meča sa Ređanom je nešto o čemu će se pričati i koji će se još mnogo puta ‘vreteti’.

Teodosić je krenuo u prodor, a čuvao ga je kapiten protivničkog tima Leonardo Kandi. Ono što se 23-godišnjem Italijanu potom desilo teško je opisati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sve se zbilo krajem prve četvrtine, a Kandi je sustigao Srbina, podigao ruke i zaustavio ga ispod koša, ali onda je Teodosić ipak našao način da dođe do koša. Teo je gotovo zagrlio protivničkog igrača kada mu je loptu proturio iza leđa iz jedne u drugu svoju ruku, a onda je samo jednom rukom i pogodio koš.

Munjevito se lopta stvorila u levoj ruci srpskog pleja i on ju je iz jako teške pozicije ubacio u koš. Blago je reći da se igrač Ređo Emilije potpuno izgubio, jer nije ni znao gde se nalazi lopta.

Pogledajte ovaj fantastičan potez:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter