0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Uzbudljiva nedelja ispred nas, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 07.02.21 u 12:06

Pred nama je drugi dan vikenda pun interesantnih mečeva u najboljim ligama širom sveta, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

12.30 Benevento – Sampdorija     

Benevento je u krizi (0-1-3), a razlog je katastrofalna igra u odbrani. Na poslednje četiri utakmice primili su 14 golova. Dok Pipo Inzagi ne popravi taj segment igre, na njegovu ekipu se ne vredi kladiti. Samdorija je poražena od Juventusa. Očekivalo se, a Ranijeri ovo gostovanje vidi kao dobru priliku da se iskupi. To neće biti posao koji će se sam obaviti, ali od povratka Keite, igra gosta je brža i konkretnija i zato njihov gol treba očekivati.

Predlog: I1-3&II1-3 (2.00)

15.00 Milan – Krotone           

Milan trenutno ima 18 bodova više nego u istom periodu prošle sezone. U planu su investicije koje će omogućiti da se produži ugovor sa ključnim igračima, a dolazak kapitalnih pojačanja zavisi od učinka. Ibrahimović ne posustaje, Donaruma brani kao u transu. Pioliju se zbog dolaska Mandžukica, Meitea i Tomorija otvaraju nove mogućnosti. Krotone će nazad u Seriju B. Njihov zaostatak za ekipama koje su iznad crte nije veliki, ali je igra loša.

DI2+&II1+ (3.85)

15.00  Udineze – Verona    

Udineze je pobedio Speciju i upisana su tri izuzetno važna boda. Pobeda je došla posle dva remija i nekih partija koje Goti nije zaslužio da izgubi. Isključenje De Paula kvari sliku. Neobično je za Veronu da za devet minuta primi tri gola. Jurićevi igrači nisu imali spreman odgovor za „blickrig” Rimljana. Značajno je dodati da Verona nema pobedu u gostima na poslednje tri utakmice (0-1-2), te da su igrali u Bolonji (0:1) i Torinu (1:1), a ti rivali nisu ništa bolji od sadašnjeg.

Predlog: IXvX (1.65)

18.00 Parma – Bolonja 

Parma je poražena od Napolija, ništa drugo se nije očekivalo. D’Aversa ne uspeva da ih podigne i potrebno je hitno reagovati. Pojačali su se. Posle Denisa Mana, potvrđen je dolazak Zirkzea iz Bajerna na pozajmicu, a posle osam godina vraća se Grasijano Pele. Donaruma se ispečio Bolonji da ostvari bolji rezultat protiv Milana, ali nije to jedini razlog poraza. Kupili su Bugarina Antonova iz CSKA Sofije za 3,5 miliona evra, koji igra na poziciji štopera.

Predlog: KiX (3.35)

20.45 Lacio – Kaljari

Inzagi je dobro prostudirao utakmicu u Kupu, pa nije dozvolio Gasperiniju drugu pobedu. Lacio je trenutno u najboljoj formi u Seriji A, što potvrđuje niz 5-0-0 i opet su u trci za LŠ.  Bod za Kaljari protiv Sasuola posle duge serije poraza. Teško da će jedan remi potpuno vratiti samopouzdanje Sardima, ali bi mogao uticati u određenoj meri. Pozajmili su iz Juventusa štopera Ruganija, koji se nije proslavio u dresu Rena. Doduše, igrao je samo dve utakmice. Predlog: 1&2-4 (1.95)

UKUPNA KVOTA 82.99 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter