0
Evropske lige
Ilkaj Gundogan

SITI NA „ENFILDU“ PONIZIO LIVERPUL: ‘Građani’ napunili mrežu Klopovih momaka koji su izgledali užasno na terenu (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.21 u 20:25

Derbi Engleske ali bez rezultatske neizvesnosti, pogotovo u drugom poluvremenu.


Izuzetno važna utakmica je ovo bila za ekipu Liverpula kako bi ostao u trci za titulu, ali je uspeo samo da pretrpi ubedljiv poraz od Mančester sitija – 4:1.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sve je bilo u znaku Ilkaja Gundogana koji je mogao da bude i glavni krivac da su ‘građani’ izgubili, ali i u znaku Alisona Bekera i njegoviš loših reakcija.

Tokom prvog poluvremena nije bilo pogodaka, za šta je upravo Gundogan bio najveći krivac jer je očajno izveo penal i promašio ceo gol. Nemački fudbaler se iskupio već na startu drugog dela kada je doneo prednost svojoj ekipi.

https://twitter.com/EPL63969048/status/1358481444218273793

 

Vođstvo je trajalo petnaestak minuta, da bi Mohamed Salah izjednačio iz drugog kaznenog udarca na utakmici.

Onda je usledio blickrig gostiju. Najpre je Džon Stouns dao gol u 71. minutu koji je nakon VAR asistencije bio poništen zbog ofsajda, da bi dva mintua kasnije Ilkaj Gundogan postigao drugi pogodak na meču.

Tri minuta kasnije je Bernardo Silva uposlio Rahima Sterlina za 3:1, da bi već u 83. minutu Fouden postavio konačan rezultat.

Liverpulu je ovo drugi poraz u nizu i treći u poslednjih pet mečeva, igrači Jirgena Klopa ukupno ove sezone nisu pobedili na 12 od 23 odigrane utakmice i imaju 40 poena, te četvrto mesto na tabeli. Građani su ubedljivo prvi sa deset više od Liverpula, i pet od Mančester junajteda koji ima utakmicu više od gradskog rivala.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter