0
Košarka

FOTO: Twitter

JOKIĆ NAKON PORAZA OD KINGSA: ‘Ne znam da li sam uradio dobar posao!?’

Objavljeno: 07.02.21 u 09:48

Nikola Jokić nije bio preterano srećan nakon meča, uprkos sjajnoj partiji.

Da uspehe tima uvek stavlja ispred ličnih, moglo se videti i sinoć, kada je veoma neraspoložen došao na konferenciju za medije. Iako je ubacio 50 poena, njemu to nije bilo primarno.

‘Mislim da nisam bio toliko agresivan, mislim da sam bio usredsređen i koncentracija mi je bila velikom nivou. Imali smo nekoliko mladih igrača u igri i pokušao sam da im pomognem, ne znam da li sam uradio dobar posao ili ne. Možda sam agresivan bio samo u poslednjoj četvrtini u pokušaju da prelomimo.’ – počeo je Jokić.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Kingsi imaju Foksa koji prilično dobro gura tempo, dobri su sa poludistance i distance. Imali su prilično solidan šut, uspeli smo da zaustavimo Hilda koji je njihovo veliko oružje, imali su nekoliko igrača koji su se snašli nešto bolje od nas.’ – rekao je Nikola i dodao.

‘Naš pristup je da pobedimo u svakoj mogućoj utakmici, nismo toliko dobri da možemo da odmorimo i dignemo ruke od nekog meča. Svaka sledeća utakmica je mnogo važna za nas. Što se tiče priče o MVP tituli, moram priznati, zaista ne mislim o tome.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter