0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

ANDRIJA KALUĐEROVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Gol sam posvetio mojim sinovima! Ovo je veoma važna pobeda za nas’

Objavljeno: 07.02.21 u 20:01

‘Tokom zime sam igrao najbolji mali fudbal u Srbiji! Dok sam slavio pokazao sam slovo L’.

U okviru 20. kola Superlige Srbije, Rad je na Banjici ugostio ekipu Proletera iz Novog Sada. Domaćin je napravio iznenađenje i slavio rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na meču delo je najboljeg strelca Superlige u istoriji, Andrije Kaluđerovića. Ovo je 86. gol za iskusnog napadača u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji. Andrija je nakon pobede govorio za HotSport.

FOTO: FK Rad/ Twitter

Kako se osećaš nakon gola i važne pobede?

AK: Osećaj je sjajan, prvenstveno zbog ekipe! Ovo je važna pobeda za nas! Bitan je svaki bod u borbi za opstanak, moramo da nastavimo ovako. Proleter je odlična ekipa, retko ko je uspeo da ih pobedi u prvom delu sezone. Iznenađen sam ovako dobrom atmosferom i grupom ljudi sa kojom radim, svi su sjajni.

Na specifičan način si proslavio pogodak. Možeš li da nam kažeš nešto više o tome?

AK: Naravno, uvek! Pogodak  je posvećen mojim sinovima, Lazaru, Luki I Stefanu! Pokazivao sam slovo ‘L’ prilikom proslave.

Nisi bio na pripremama sa ekipom. Kako si uspeo da se spremiš za početak sezone?

AK: Sve zasluge idu sjajnim ljudima! Individualno sam radio sa Radovanom Krivokapićem uz pomoć Branka Lazarevića. Oni su dali svoj maksimum i uradili su odličan posao! Takođe, igrao sam najbolji mali fudbal u Srbiji! Sjajno je igrati sa majstorima! Vrhunska ekipa iz Novog Sada, Miloš Krasić, Milan Lane Jovanović i ostali momci… Sjajno iskustvo, druženje… Veoma sam im zahvalan zbog toga – poručio je Andrija Kaluđerović za HotSport. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter