0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVAC IMA VELIKE AMBICIJE! ‘Zmajevi’ doveli dva pojačanja!

Objavljeno: 06.02.21 u 10:15

Fudbalski klub Voždovac postavio je visoke ambicije za prolećni deo sezone, a u skladu sa tim na Krov se vratio iskusni vezni igrač Aleksandar Stanisavljević.

Posle Austrije, Mađarske, Izraela i Kazahstana, došlo je vreme da 31-godišnji fudbaler ponovo postane Zmaj. U sezoni 2019/20 osvojio je simpatije navijača, a da je veoma cenjen igrač govori to koliko su mu se obradovali saigrači, stručni štab i uprava kluba.

– Stanisavljević je izuzetan fudbaler i drago nam je što je ponovo deo Voždovca. Pored njegovih igračkih kvaliteta, verujem da će svojim iskustvom pomoći našem mladom timu. Ponosni smo što naši bivši igrači Voždovac doživljavaju kao svoj drugi dom i uvek se rado vraćaju na Krov – istakao je generalni direktor gospodin Miloš Mirković.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Mišljenje gospodina Mirkovića potvrdio je i novi-stari ‘Zmaj’.

– Lepo je vratiti se u klub iz kog nosiš lepe uspomene. Voždovac je poznat po porodičnoj atmosferi i to je bio jedan od glavnih razloga što sam rado prihvatio poziv da ponovo zaigram na Krovu. Želim da pomognem ekipi da zajedno ostvarimo ciljeve, a smatram da ovaj klub može da se bori za visoku poziciju na tabeli – poručio je vezista.

Stanisavljević je sa Voždovcem potpisao uvor na šest meseci, odnosno do kraja tekuće sezone.

FOTO: FK Voždovac

Posle Stanisavljevića, ugovor sa Voždovcem do kraja sezone potpisao je i Lazar Arsić. Tridesetogodišnji Beograđanin, za Zmajeve je nastupao 2019. godine, posle čega ga je fudbalski put odveo u Aziju, u Kinu i Južnu Koreju.

– Mnogo sam srećan zbog povratka u Voždovac. Kada sam odlazio sa Krova pre dve godine, govorio sam o osećaju koji imam ovde, o porodičnoj atmosferi i ljudima u klubu. Neće biti teško prilagoditi se, dok na terenu od mene možete da očekujete maksimalno zalaganje i posvećenost – rekao je Arsić po potpisivanju novog ugovora sa starim klubom.

U uzbudljivoj završnici prelaznog roka poput one koja nas očekuje na samom terenu, mladom sastavu dodati su igrači sa iskustvom.

– Da bi se potencijal mlade ekipe razvio i Voždovac nastavio da igra lep i napadački fudbal u periodu kada je svaki bod bitan, ekipu su pojačali iskusni igrači. Izuzetno nam je drago što će Lazar Arsić ponovo nositi dres našeg kluba i od njega očekujemo maksimalan učinak – jasan je direktor ‘Zmajeva’, gospodin Miloš Mirković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter