3
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

TEŽAK UDARAC ZA ZVEZDU! Najveća uzdanica crveno-belih neće moći da igra protiv Milana!

Objavljeno: 06.02.21 u 13:05

Fudbaleri Crvene zvezde 18. februara u Ligi Evrope igraju sa Milanom, ali kako stvari stoje bez najveće uzdanice, Aleksandra Kataija.

Katai je bio na priprema sa crveno-belima u Turskoj, ali je od strane lekara dobio sugestiju da miruje u određenom periodu i da se ne zamara, prenosi ‘Žurnal’.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Ovo, naravno, ne znači da su rezultati proteklih testiranja bili loši, već da treba biti oprezan prilikom lečenja retke bolesti krvi koja je prisutna kod fudbalera Zvezde.

Najavljeno je da će Katai uskoro ponovo početi da trenira, ali to neće biti dovoljno da se spremi za tako važan meč kao što je duel sa ‘rosonerima’.

Jedna od glavnih uzdanica Dejana Stankovića, će igrati utakmice u prolećnom delu sezone, ali lekarski tim crveno-belih još ne može da precizira tačan datum njegovog povratka na teren.

Procenjuje se da će zaigrati u martu, ali je neizvesno da li bi u tom slučaju bio spreman da makar odigra deo revanš meča sa Milanom.

 

0
0

3 Komentara

  1. Što se tiče kvaliteta ofanzivnih igrača Zvezde, Katai i Ivanić su van konkurencije, zatim dolazi mladi Gavrić, pa onda jedna praznina od desetak mesta i onda dolaze razne vodonoše. Nažalost nas pravih navijača Zvezde ali afrički “kapitalci”, Sanogo, Kanga, Ben, Bajakoko i pripravnik za “kapitalca” Odada, ne spadaju čak ni u vodonoše. Afrikanci su poseban soj igrača koji na terenu rade najjednostavnije stvari, samo znaju da vraćaju loptu nazad ili je da je dodaju najbližem saigraču! To je sve od njih! Takvi poluigrači imaju zagarantovana mesta u timu i veoma unosne ugovore! Zvezdini Afrikanci nisu brzi, nemaju skok igru i nemaju duel igru, a rešavanje situacije “1 na 1” za njih je misaona imenica. Takvi Afrikanci su starteri, a naši školovani igrači su im rezerve! Ali, i pored svega niko iz sveta ni da pita za ove neznalice! Niko ih ne traži! Setimo se samo nevesele sudbine Boačija toga strašnog strelca iz penala u SLS!

    0
    0
    Odgovori
    • Od kada ja to pišem za Bena, ali ne vredi.. Postigne jedan gol ili asistira jednom iz „sto šestog“ prekida i onda ga nigde nema 5 utakmica. Igrača nije predriblao „dve godine“, usporava igru, večito okrenut leđima golu, svako rešenje mu je lopta nazad ili u širinu, lako pada u duelu… Precenjen igrač i nije ni čudo što ga niko neće, godinu dana ne možemo nikome da ga „uvalimo“, a već polako ulazi u godine…

      0
      0
      Odgovori
  2. Velika steta. Katai je odlican igrac i taman je usao u formu, skinuo kilazu, sve je bilo super i onda ovo. Sa njim je tim daleko opasniji, brzi, prodorniji. Nadam se da ce moci uci bar poslednjih 15 minuta, mnogo bi znacio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter