0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Dobra ponuda ove subote, tu je i Superliga Srbije, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 06.02.21 u 12:30

Ove subote ponuda je raznovrsna, tu je i Superliga Srbije, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

13.00 Inđija – Čukarički

Biće zanimljivo na stadionu pored pruge. Sremcima se ne oprašta od Superlige. Možda ne misle da su bolji od drugih, ali svakako nisu ni gori od ekipa koje im beže koji bod. Jedini su klub u ligi koji nijednom nije remizirao (6-0-13). Ovde, protiv favorita iz Beograda se ne bi bunili da uzmu bod. Čukarički se uzda u Đorđa Jovanovića, kome je ovo šansa da dokaže da nije zaboravljeni talenat.

Predlog: 2-3 (1.97)

15.00 Radnik – Voždovac

Na jugu znaju da igraju fudbal, a posebno vole da se sastaju sa Voždovcem. Na poslednjih pet utakmica nemaju poraz od Beograđana (3-2-0), a nadaju se da će tako biti i ovde. Tokom priprema, domaćini su imali nekoliko duela gde su pokazali da im postizanje golova nije
problem mada nije ni primanje.

Predlog: 2-4 (1.52)

15.00 Zlatibor – Spartak ŽK

Na Zlatiboru zaslužuju da imaju klub u elitnom rangu, ali moraju da svi zapnu da mu pomognu. Kao sa gondolom, tako i sa klubom. Sadašnja pozicija ne obećava mnogo, ali kao i u većini ostalih slučajeva, i ovde nije potrebno biti nešto mnogo kvalitetan, već samo manje nekvalitetan
od direktnih rivala. Spartak bi ponovo izlazak u Evropu, a ako do kraja prelaznog roka sačuva kostur tima, može da se umeša i u borbu za to mesto.

Predlog: X&0-2 (4.00)

16.00 Njukasl – Sautempton

Njukasl je rano preko Šelvija poveo protiv Kristal Palasa i onda stao. Imali su lepu priliku da nadograde pobedu nad Evertonom, ovako su sve prosuli. Šta reći za poraz Sautemptona na Old Trafordu (0:9)? Sramota. Prelazi im u naviku da se jednom godišnje do te mere obrukaju, pa da im se cela planeta smeje. Ima i sličnosti u ovom porazu i porazu iz 2019. od Lestera. Tada je Bertrand, a sada Jankvevič rano isključen, ali ovaj put i Bednerek.

Predlog: 1X&0-3 (2.05)

17.00 Partizan – Napredak

Nije Partizan slabiji nego jesenas, nego je problem što nije ni kvalitetniji. Sve se svodi na to hoće li Bajbek opravdati veru i proći bez povrede. Mnogo lako se klub odrekao nekih igrača koji su kasnije odbili da odu na pozajmice. Tvrde igrači u Humskoj da nisu odustali od titule, možda zaista nisu, ali za sada nema istih signala iz dela uprave. Napredak je slavio u prošlom susretu na ovom stadionu (3:2).

Predlog: D2-3 (2.00)

18.30 Fulam – Vest Hem

Mitrović je u Džošua Maji dobio konkurenciju u napadu. Naš napadač ne blista, Bobi Rid nije pravi špic, Kamara se nije pokazao, te je poslat u Dižon na pozajmnicu. Otvorilo se mesto u napadu i doveden je Nigerijac koji je u dresu Bordoa postigao devet golova. Reč je o dobrom igraču i biće interesantno videti kako će se uklopiti u sistem igre. Mojes je otkupio Benramu od novca koji je dobio od Ajaksa za Alea. Doveli su i Lingarda, koji ove sezone nije dobijao šansu u Junajtedu.

Predlog: X2&2-5 (1.90)

UKUPNA KVOTA 93.30 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter