0
Evropske lige

YT screen

RONALDO PROSLAVIO ROĐENDAN I PORUČIO: ‘Žao mi je što ne mogu da obećam još ovakvih 20 godina’ (FOTO)

Objavljeno: 06.02.21 u 11:25

Fudbaler Juventusa, Kristijano Ronaldo, proslavio je svoj 36. rođendan i na društvenim mrežama objavio sliku uz koju je poručio da će igrati sve dok može da daje 100 posto svojih mogućnosti, ali da to neće biti sigurno još dve decenije.

– Pošto proslavljam 36. rođendan i 20 godina profesionalne karijere, žao mi je što ne mogu da obećam još ovakvih 20 godina. Ono što mogu da obećam je da ću, dok god mogu, ići dalje i nikada nećete videti da dajem manje od 100 odsto na terenu – rekao je Ronaldo.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

On se zahvalio svim navijačima na željama i čestitkama uz sumiranje njegovog životnog i fudbalskog puta.

– Od Madeire do Lisabona, od Lisabona do Mančestera, od Mančestera do Madrida, od Madrida do Torina, ali iznad svega, dajem od srca sve od sebe svetu… Dao sam sve što sam mogao, nikada nisam ustuknuo i uvek sam pokušavao da pokažem ono najbolje. Za uzvrat, vi ste mi pružili ljubav i poštovanje, bezrezervnu podršku. Zbog toga, nikada neću moći da vam se odužim. Sve ovo ne bih mogao da postignem da nije bilo vas – zaključio je Portugalac.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter