0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MARKO PETKOVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Vratio sam se da budem bliže skautima reprezentacije, Evropa je daleko trenutno!’

Objavljeno: 06.02.21 u 21:25

Heroj pobede TSC-a nad Vojvodinom, govorio je za HotSport.rs! 

Dete OFK Beograda, iz perioda dok je klub sa ‘Karaburme‘ bio strah i trepet širom Superlige, potom je čak pet godina bio standardni prvotimac Crvene zvezde, odakle se otisnuo u inostranstvo. Prvo Spartak Moskva, a potom portugalska Tondela, nakon čega odlučuje da se vrati u Srbiju i bira TSC.

Pogodak možete videti od 00:59.

Velika i bitna pobeda na startu jesenjeg dela prvenstva, kako ste Vi zadovoljni utakmicom?

MP: Zaista teška utakmica, pravi derbi, ne toliko lep na momente ali dobro smo se spremili za jedan od najboljih klubova u državi, a na kraju i zasluženo pobedili!

Vaša sjajna partija i pogodak, koliko je bitno za Vas ovako početi novu polusezonu?

MP: Hvala na utisku, za svakog igrača golovi su bitni, iako meni nisu primarni zadatak! Iskoristio bih priliku da pohvalim celu odbranu, koja je funkcionisala perfektno ovu utakmicu i sačuvala mrežu kao i naravno celu ekipu na ozbiljnosti i igri.

FOTO: HOTSPORT

TSC sa novim trenerom na čelu, nekoliko pojačanja, da li je napad na mesto u Evropi realno nakon nešto lošijeg prvog dela prvenstva?

MP: Ono što je trenutno realno je da smo još uvek daleko za mestima koja vode u Evropu. Naš cilj je za početak vratiti se na pobednički kolosek, jer ova ekipa ima kvalitet za više od trenutnog mesta.

Zašto ste odlučili da se vratite u srpski fudbal nakon nekoliko sezona u inostranstvu?

MP: Pričao sam već na tu temu, dosta stvari je uticalo na tu odluku pa i to da budem blize oku reprezentativnim skautima. Drago mi je što nisam pogrešio i što opet uživam u fudbalu..

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter